Visie

Harmonie, innovatie, praktische functionaliteit, schoonheid, en nauwe samenwerking met onze cliƫnten zijn kernwoorden die ten grondslag liggen aan de visie van N.V. Architecten & ingenieursburo Ulrich Bab. Voor ons zit de kracht van architectuur in de mate waarin zij antwoord kan geven op de werkelijke behoeften van eindgebruikers, opdrachtgevers en hun omgeving.

Door als architect tijdens het ontwerpproces kennisdeling en wederzijdse inspiratie te bevorderen kan architectuur worden verrijkt en ontstaan gebouwen waarin mensen zich in alle opzichten goed voelen. Voor ons is esthetiek slechts een verschijningsvorm van de architectuur. Het gaat om de schoonheid die van binnenuit komt en naar buiten straalt.

Met energiebesparing en duurzaamheid als uitgangspunt maken wij vernieuwende en aansprekende architectuur. Gebouwen die letterlijk en figuurlijk energie geven en daardoor inspireren, blij maken en de productiviteit bevorderen; dat zijn intelligente gebouwen die een duidelijke invloed hebben op de samenleving. Ze vitaliseren en leiden daarmee tot nieuwe inzichten en hogere prestaties. Want wanneer een ruimte voldoet aan de innerlijke wetmatigheden van mensen, dan brengt de ruimte hen geestelijk, spiritueel en energetisch in harmonie.