Bureau profiel

Vanuit een discipline overstijgende maar vooral professionele houding voor het architectenvak is N.V. Architecten & ingenieursburo Ulrich bab actief op een breed werkveld binnen de architectuur.
Wij zijn werkzaam op het gebied van architectuur, restauratie, renovatie en interieur.

De nadruk ligt bij ons bureau op het ontwerptechnische en uitvoeringstechnische vlak. Ook bieden wij ondersteuning bij de ontwikkeling van projecten door middel van locatiestudies. Door een hechte samenwerking met onze partners en subcontractors kunnen wij toegevoegde diensten leveren, zoals het schrijven van bestekken, budgetbewaking en projectmanagement.

Sinds 1980 is N.V. Architecten & ingenieursburo Ulrich Bab uitgegroeid van zelfstandig architect tot een bureau met ca. 15 medewerkers. De opdrachtenportefeuille is divers en varieert van stedenbouwkundige projecten, woningbouw, utiliteitsbouw (zoals een banken, overheidsgebouwen, scholenbouw) maar ook uitzonderlijke opdrachten zoals bankkluizen, behoren tot ons werkveld. Onze referenties bestaan uit een verzameling markante gebouwen met een eigen karakter, die naadloos antwoord geven op de wensen van de klant.